Η Θάσος απέκτησε το δικό της Καφεόδεντρο!

Το Καφεόδεντρο είναι ένα espresso bar με υψηλές προσδοκίες για εσάς στο Λιμένα της Θάσου. Εκεί θα βρείτε εκλεκτής ποιότητας καφέδες , φρέσκα τσάι σε μεγάλη ποικιλία, φυσικούς χυμούς με τον δικό σας συνδυασμό έχοντας πάντα όλα τα φρούτα εποχής.

Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο 12 υπέροχες γεύσεις σοκολάτες και για εσάς που έχετε την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα σας υπέροχες δροσερές φρουτοσαλάτες με βάση το γιαούρτι καθώς και πολλά άλλα υλικά ,πάντα σε συνεργασία με τεχνολόγους τροφίμων, σας περιμένουν να τις απολαύσετε!

Και μην ξεχνάτε ότι αν αγαπήσετε κάποιο ρόφημα μας το καφεκοπτείο μας είναι στην διάθεση σας να σας αλέσει τον αγαπημένο σας καφέ ή την αγαπημένη σας σοκολάτα!

 

Όσο για εσάς που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στο κατάστημα, η αποστολή του καφεκοπτείου μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα.

Καθημερινός στόχος του προσωπικού, η καλύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς και η καθημερινή αναζήτηση των καλύτερων προϊόντων για εσάς. Η εμπιστοσύνη σας, οι απαιτήσεις σας καθώς και η αγάπη του Espresso Juicy Bar «Καφεόδεντρο» συμβάλουν καθημερινά στις ποιο μεγάλες προσδοκίες σας.

 

 ΔιεύθυνσηΛιμένας Θάσου, Αρχαιολογικής Σχολής 7

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25930 22636

email: [email protected]