Με τον κόσμο στο πλάι του…πρωταθλητής ο ΑΟΚ!

Η κακοκαιρία δεν στάθηκε εμπόδιο στους φιλάθλους του ΑΟΚ που βρέθηκαν στην Ξάνθη και πανηγύρισαν όλοι μαζί την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΑΟΚ επικράτησε με σκορ 3-0 επί της Ασπίδας Ξάνθης ενώ δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο παιχνίδι του. Στο 4ο λεπτό ο Μαρκόπουλος έκανε το 1-0. Στο 35΄ ο Γαβριηλίδης διπλασίασε τα τέρματα για τον ΑΟΚ. Το τελικό 3-0 έγινε από τον Βαλαβανόπουλο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Υποδοχή των πρωταθλητών θα γίνει σε λίγη ώρα στην παραλιακή οδό, μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου, ενώ με εντολή της δημάρχου κ. Δήμητρας Τσανάκα θα φωταγωγηθεί στα χρώματα της ομάδας η Δημοτική Καπναποθήκη και το Δημαρχείο.

Πιο αναλυτικά το μήνυμα της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα για τη σημερινή μεγάλη νίκη του ΑΟΚ:

Σήμερα είναι μια ημέρα χαράς για όλους τους Καβαλιώτες. Το ιστορικότερο σωματείο του Δήμου μας, η ΑΟΚΑΡΑ μας, μετά από 5 πέτρινα χρόνια στην Γ’ Εθνική ( οι αιτιες των οποίων βρίσκονται πίσω στο 2011 όταν και ο ΑΟΚ «πλήρωσε» -μόνο αυτος- δυσανάλογο τίμημα εξαιτίας κυβερνητικων αποφάσεων), πέτυχε την άνοδο του στην αμέσως επόμενη κατηγορία κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Βρίσκεται βέβαια ακόμη πίσω από εκεί όπου είναι η πραγματική του θέση.
Και αυτη δεν είναι άλλη από την Superleague. Και εκεί πλέον θα πρέπει να στοχεύσουμε όλοι. Έμπρακτα.

Αξίζουν πολλα συγχαρητήρια σε όλους όσους κράτησαν όρθιο το ιστορικό αυτό σωματείο σε αυτά τα δύσκολα χρόνια με θυσίες, οικονομικές, επαγγελματικές, προσωπικές. Υπάρχουν άνθρωποι που «μάτωσαν» οικονομικά για τον ΑΟΚ.

Ιδίως στην φετινή διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές, τους ιατρούς και φυσικά πάνω από όλα στους αγνούς φιλάθλους της ομάδας, που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Ο Δήμος Καβαλας τα τελευταία τέσσερα χρόνια στάθηκε έμπρακτα αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια.
Στήριξε οικονομικά γενναία -και όχι μόνο- όσο καμμία διοίκηση στο παρελθόν. Ο μόνος φορέας που έβαλε το «χέρι στην τσέπη» και πλάτη για τέσσερα συνεχόμενα έτη. Φρόντισε και ικανοποίησε σχεδόν κάθε αίτημα του Συλλόγου.

Και γι’αυτο είμαι περήφανη. Ήταν κάτι που το υποσχέθηκα από την πρώτη στιγμή και κράτησα τον λόγο μου στο ακέραιο.

Γιορτάζουμε λοιπόν σήμερα με το βλέμμα στο μέλλον.

Με αφορμή την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, έχω δώσει εντολή, να φωταγωγηθεί η πόλη και να «λουστούν» με τα χρώματα της ομάδας μας η Δημοτική Καπναποθήκη και το Δημαρχείο.

Η ΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!