Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Καβάλας σε δοκιμαστικά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης

Δύο ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ Καβάλας και συγκεκριμένα ο Παπαγιάννης Νικόλαος και ο Τσονάκας Βασίλειος, κλήθηκαν από την ΠΑΕ Ξάνθη και ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντίστοιχα να συμμετάσχουν στα τελικά δοκιμαστικά προεπιλογής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Καβάλας:

«Η ΑΕΚ Καβάλας πιστή στις αρχές και την φιλοσοφία που έχει εδώ και πολλά χρόνια με τα τμήματα υποδομής και την περαιτέρω ανάδειξη των νέων αθλητών της παίζοντας σε υψηλότερο επίπεδο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκε από την ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης  για δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας να συμμετάσχουν στα τελικά δοκιμαστικά προεπιλογής τους.

Στα γραφεία μας έφτασε πρόσκληση από την ΠΑΕ για τους ποδοσφαιριστές μας Παπαγιάννη Νικόλαο (τερματοφύλακας Γεννημένος 2004) και Τσονάκα Βασίλειο (επιθετικό Γεννημένος 2004) το διήμερο 24-25/5/19 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ (Πηγάδια – Ξάνθης) υπό την επίβλεψη όλου του Τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας και του Τεχνικού διευθυντή Θόδωρου Σαββίδη.

Επίσης ο ποδοσφαιριστής μας Τσονάκας Βασίλειος θα πάρει μέρος σε μια σειρά προπονήσεων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το τριήμερο 20-21-22/5/19 στις αθλητικό κέντρο (Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης) μετά από επίσης πρόσκληση από την ΠΑΕ (Με διαμονή-διανυκτέρευση-διατροφή) στους ξενώνες εκεί. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές όπως και άλλοι παρακολουθούνται από το τμήμα σκάουτινγκ των ομάδων αυτών όλο το χρόνο (έχοντας πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας).

Όλα αυτά μας κάνουν υπερήφανους γιατί ο πραγματικός στόχος μιας σοβαρής οργανωμένης και επιτυχημένης Ακαδημίας ποδοσφαίρου, είναι η ανάδειξη του ταλέντου των μελών της δίνοντας τους το βήμα για να κυνηγήσουν το όνειρο τους».