Καινοτομία στην προώθηση επιχειρήσεων μέσω μηνυμάτων (SMS Marketing) από την Intergo Telecom

Η Κυπριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας Intergo Telecom Ltd μέσα στο 2018 δημιούργησε την υπηρεσία SMS.to. Πρόκειται για μια πλατφόρμα παροχής επιχειρηματικού μηνύματος που μάλιστα έχει μπει δυναμικά στην αγορά του business messaging και του marketing και έχει εκπλήξει με τις δυνατότητες της.

Ήδη στους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας η πλατφόρμα έχει ξεπεράσει τις 2000 εγγραφές εταιρειών ανάμεσα στις οποίες κορυφαίες εταιρείες σε Κύπρο και Εξωτερικό περιλαμβανομένων μεγάλων ασφαλιστικών, υπεραγορών, κατασκευαστών λογισμικού και άλλων.

Η υπηρεσία SMS.to προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στις εταιρικές επικοινωνίες παρέχοντας δυνατότητες που μέχρι προηγουμένως δεν υπήρχαν και στοχεύει να ανταγωνιστεί μεγάλες εταιρείες του κλάδου σε Αμερική και Ευρώπη, ξεφεύγοντας από τα όρια της Κύπρου από όπου ξεκίνησε.

Ο Διευθυντής της εταιρείας Μάριος Ιταλός αναφέρει χαρακτηριστικά «Οι εξελίξεις στον τομέα της προώθησης επιχειρήσεων και ιδιαίτερα στο χώρο του επιχειρηματικού μηνύματος είναι ραγδαίες τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε κανονιστικό/ρυθμιστικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι ο παραδοσιακός τρόπος αποστολής μαζικών μηνυμάτων από τις εταιρίες δεν λειτουργεί πια και μάλιστα πλέον θεωρείται παράνομος. Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των αλλαγών η υπηρεσία μας προσφέρει στους πελάτες μας τα εξής:

 • Ενσωμάτωση και προσέγγιση των πελατών τους σε ώρες κι όχι μήνες από την ημέρα της εγκατάστασης, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και κυρίως την ανταγωνιστικότητα.
 • Ένας από τους υποχρεωτικούς κανονισμούς που εφαρμόζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, GDPR, που έχει επιφέρει μία σειρά από σημαντικές αλλαγές στο νομικό πλαίσιο προστασίας των δεδομένων και, ως εκ τούτου, στον τρόπο επικοινωνίας με SMS. Η υπηρεσία SMS.to συμμορφώνεται με αυτόν τον κανονισμό και τον τηρεί πιστά καθ’ όλη τη διάρκεια αποστολής μαζικών μηνυμάτων. Το θετικό στοιχείο της εφαρμογής του είναι πως το κάθε μήνυμα SMS έχει αυξημένη επικοινωνιακή δύναμη, καθώς ο παραλήπτης ζήτησε την αποστολή του ή συναίνεσε σε αυτήν..
 • Έξυπνη μέτρηση εκστρατειών. Με συνδέσμους καταμέτρησης ποσού κλικ των συνδέσμων έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε πόσοι από τους παραλήπτες των μηνυμάτων αλληλεπίδρασαν με αυτά.
 • Επικοινωνία με τον πελάτη χρησιμοποιώντας το μέσο της προτίμησής του. Σήμερα έχουμε το SMS, σύντομα το Viber, το WhatsApp και ότι άλλο θα προκύψει στο μέλλον»

Η εταιρεία πιστεύει και επενδύει στην καινοτομία για αυτό και όλα τα κέρδη επανεπενδύονται για την βελτίωση και ανάπτυξη των προϊόντων για αύξηση του κέρδους  των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται.

Η εταιρεία είναι μία από τις λίγες Εγκεκριμένες Καινοτόμες Επιχειρήσεις στην Κύπρο όπως ορίζονται από τα κριτήρια του Υπουργείου Οικονομικών με βάση του ποσού που επενδύει σε R&D έρευνα και καινοτομία σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της.

Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στην Πάφο ενώ οι υψηλά καταρτισμένοι 15 υπάλληλοί της βρίσκονται σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Ακολουθεί  η λίστα των παρεχόμενων υπηρεσιών της πλατφόρμας SMS.to λεπτομερειακά:

 • Σύγχρονη πλατφόρμα με περισσότερες λειτουργίες σε σχἐση με τον ανταγωνισμό  για μεγαλύτερη απόδοση και κερδοφορία για εσάς
 • Εγγυόμαστε την καλύτερη τιμή για αποστολή σε Κύπρο και Ελλάδα και ανταγωνιστικές τιμές διεθνώς
 • Αυτόματη διαχείριση των αιτημάτων εξαίρεσης από τις λίστες αποστολής (Opt-outs και STOP SMS) για συμβατότητα με GDPR και νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων (Toll Free Numbers, Shortlinks)
 • Δυνατότητα σύγκρισης μηνυμάτων με συνδέσμους που εντοπίζονται  (Α/Β testing) για επιλογή του πιο αποδοτικού κειμένου
 • Διαφάνεια στις αναφορές που δίνονται μετά από κάθε αποστολή
 • Έλεγχος και αφαίρεση νεκρών αριθμών από τις βάσεις δεδομένων των για να μην χρεώνεστε για αποτυχημένες αποστολές.
 • Ισχυρό SMS HTTP Rest API για σύνδεση με το δικό σας λογισμικό, CRM, ERP για αποστολή ειδοποιήσεων μηνυμάτων (sms notifications)  κ.λ.π.
 • Δυνατότητα αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων και προσφορών μέχρι και 5 δυναμικούς χαρακτήρες. «Χαίρετε {κύριο όνομα}, κερδίστε από την έκπτωση 30% που σας προσφέρουμε μέχρι την Παρασκευή. Το προσωπικό σας κουπόνι είναι {κουπόνι}». Η πλατφόρμα αυτόματα θα αλλάζει κάθε μήνυμα σύμφωνα με τα περιεχόμενα της λίστας του πελάτη.

Όσες εταιρίες χρησιμοποιούν ήδη το επιχειρηματικό μήνυμα ή ενδιαφέρονται να το χρησιμοοιήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία στο 700 700 15 ή στο [email protected] για να πάρουν προσφορά ή να πραγματοποιήσουν μια εγγραφή στο sms.to για μία δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας.

Στους επόμενους μήνες αναμένονται βελτιωμένες δυνατότητες αποστολής μηνυμάτων, την προσθήκη του Viber Messaging, περισσότερη πληροφορία και δυνατότητες για sms marketing καθώς και την λειτουργία 2-way SMS για πραγματοποίηση αμφίδρομων επικοινωνιών με τους πελάτες καθώς και ταχεία διείσδυση στην αγορά της Ευρώπης!