Κατηγορίες για σπίλωση του ονόματός του ο Μέτιος και συνέχεια στα δικαστήρια

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ.Χρήστος Μέτιος , ο οποίος θα αναμετρηθεί και την ερχόμενη Κυριακή στο β’ γύρο των Περιφερειακών εκλογών για την Περιφέρεια με τον κ.Τοψίδη, εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο κατηγορεί ενημερωτικά μέσα που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις προσπαθώντας να σπιλώσουν το όνομά του, τονίζοντας μάλιστα ότι θα βρεθούν στα δικαστήρια.

Αναλυτικά:

Τις τελευταίες ώρες, συγκεκριμένα μέσα «ενημέρωσης», γράφοντας κατάπτυστα και παντελώς ψευδή άρθρα αναφορικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφέρειας και δήθεν δικαστικές εκκρεμότητές μου, προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου και κατ’ επέκταση να βλάψουν την υποψηφιότητά μου. Είναι οι ίδιοι που τα τελευταία χρόνια προσπάθησαν μάταια να μου δημιουργήσουν προβλήματα στη διοίκηση της Περιφέρειας αλλά και στην παράταξη.

Είναι προφανής ο πανικός τους μπροστά στη συντριβή που θα υποστεί την ερχόμενη Κυριακή ο εκλεκτός τους.

Με τους  φυσικούς αυτουργούς θα τα πούμε στα δικαστήρια.

Στους ηθικούς αυτουργούς λέω ένα μόνο πράγμα: όπως έχουν αποτύχει παταγωδώς σε ό,τι έχουν προσπαθήσει να μου προσάψουν όλο το προηγούμενο διάστημα έτσι και την Κυριακή θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει. Οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν μία μεγάλη νίκη στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση.