Μουριάδης για μαζικά SMS:»Επιχειρείται μία ωμή παρέμβαση στις εκλογές από κομματικά στελέχη»

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Θόδωρος Μουριάδης γνωστοποίησε την αποστολή μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα από κομματικά γραφεία, τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ψευδή και ανυπόστατα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πριν από λίγη ώρα χιλιάδες Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα μαζικά μηνύματα από συγκεκριμένα κομματικά γραφεία, με περιεχόμενο ψευδές και ανυπόστατο. Είναι, πλέον, ολοφάνερο ότι επιχειρείται μία ωμή παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές από κομματικά στελέχη και ανθρώπους που θέλουν να ελέγξουν τα πράγματα στον Δήμο Καβάλας. 
Ο πανικός τους ενόψει της επερχόμενης αλλαγής στον Δήμο είναι πια αναμφίβολος. Εμείς για ακόμη μία φορά απευθυνόμαστε στον λαό της Καβάλας. Ζητούμε από αυτόν και μόνο την εντολή για να φτιάξουμε έναν σύγχρονο Δήμο για όλους, χωρίς κομματικές παρωπίδες και κομματικά στεγανά. 
Αύριο αποφασίζουμε για τον επόμενο Δήμαρχο Καβάλας και σε αυτήν μας την απόφαση δεν δεχόμαστε παρεμβάσεις από κόμματα και κομματάρχες. Συμμετέχουμε, ψηφίζουμε και παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας.

Με τιμή 
Θόδωρος Μουριάδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας