Καβάλα: Ένα διήμερο με παιχνίδια στην άμμο για παιδιά και εφήβους

Ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδια στην άμμο για παιδιά και εφήβους θα πραγματοποιηθεί στην παραλία των Κατασκηνώσεων της Νέας Περάμου το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου.

Πρόκειται για το αθλητικό project Vitamin Sea το οποίο έχει ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά και τους ενήλικες με περιορισμένη πρόσβαση στα θαλάσσια σπορ, να αυξήσουν την κοινωνική τους ένταξη και τον εθελοντισμό μέσω της συμμετοχής τους σε αθλήματα και παιχνίδια στην παραλία. Τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν δεν έχουν αγωνιστικό αλλά χαρακτήρα ψυχαγωγίας.

Την πρώτη μέρα, το Σάββατο, θα γίνουν τα παιχνίδια για εφήβους 13-16 ετών που θα διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο, ποδοβόλεϊ, βόλεϊ, χάντμπολ και ρακέτες στην άμμο.

Τη δεύτερη ημέρα, την Κυριακή, παιδιά 6-12 ετών θα παίξουν ποδόσφαιρο, βόλεϊ, κουβαδάκια, διελκυστίνδα, χούλα-χουπ, θα ζωγραφίσουν, θα καθαρίσουν την παραλία και θα πάρουν μέρος στο κυνήγι του θησαυρού.

Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 9 το πρωί ενώ το διήμερο θα κλείσει με απονομές και πάρτι με εκπλήξεις.
Συνολικά θα συμμετέχουν στα παιχνίδια και τις δύο ημέρες 500 παιδιά. Για την υποστήριξή τους συμμετέχουν επίσης 72 εθελοντές.
Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται από τους γονείς των παιδιών ηλεκτρονικά (πατήστε ΕΔΩ)  , όπως και οι αιτήσεις των εθελοντών.
Το project Vitamin Sea διοργανώνει η Πυθία ΚΟΙΝΣΕΠ στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τα παιχνίδια για το αθλητικό project Vitamin Sea.

 

ert.gr