Ξεκινά το Park Food Festival

Το Park Food Festival, η 2η γιορτή του φαγητού και της μουσικής, επιστρέφει ανανεωμένη, έχοντας ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια!

Από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου στο πάρκο Φαλήρου, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις «γεύσεις του δρόμου» από καταστήματα εστίασης και παραγωγούς παραδοσιακών τροφίμων, να παρακολουθήσουν ζωντανά την δημιουργία συνταγών μαγειρικής, να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς μαγειρικής και σε θεματικά εργαστήρια αλλά και να απολαύσουν συναυλίες.

Το Park Food Festival, η 2η γιορτή του φαγητού και της μουσικής, επιστρέφει ανανεωμένη, έχοντας ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια! 🎶🍭‼️ Από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις «γεύσεις του δρόμου» από καταστήματα εστίασης και παραγωγούς παραδοσιακών τροφίμων, να παρακολουθήσουν ζωντανά την δημιουργία συνταγών μαγειρικής, να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς μαγειρικής και σε θεματικά εργαστήρια αλλά και να απολαύσουν συναυλίες. 🌮🍕🍟🌯🍦Εκδήλωση στο Facebook: 2ο Park Food Festival – Kavala.Επιμέλεια βίντεο: Giannis Magdalasidis PhotographyΜουσική βίντεο: RNS&Mister T – Dig it (Original Mix).

Gepostet von Action Team am Mittwoch, 15. Mai 2019