Δροσερός ο καιρός για τις επόμενες μέρες

Δροσερός αναμένεται να είναι ο καιρός στην Καβάλα σήμερα με μέγιστη θερμοκρασία 29º βαθμούς αλλά και τις επόμενες ημέρες η θεοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32º βαθμούς. Από την Πέμπτη θα υπάρξει άνοδος της θερμοκρασίας.

Ευρύτερα στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας  θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στην κεντρική Μακεδονία θα έχουμε τις πρωινές ώρες. Τις μεσημβρινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα ορεινά, ενώ από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παρόμοιος θα είναι και ο καιρός στην Θεσσαλονίκη. Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.