Έξυπνη αποθήκευση στο χώρο του γραφείου

Έγγραφα, περιοδικά, χαρτιά κάθε είδους, για να μην αναφέρουμε στυλό και άλλα αξεσουάρ…πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσετε ένα γραφείο καθαρό, λειτουργικό, μα πάνω από όλα χωρίς περιττά αντικείμενα, που δεν ευνοούν την ταχύτατη εξυπηρέτηση και την άμεση αντίδραση με βάση τα όσα προκύπτουν στην επαγγελματική σας καθημερινότητα! Το κλειδί: Ο χώρος αποθήκευσης προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας και στο χώρο εργασίας σας που διαθέτετε. Πάνω, στο γραφείο ή κάτω, κάθε γωνιά μπορεί να βελτιστοποιηθεί, η απόδειξη με αυτές τις λίγες ιδέες αποθήκευσης για ένα άψογο και λειτουργικό γραφείο!

     Αποθήκη πάνω από το γραφείο

Ράφια, κιβώτια, υποστήριξη τοίχου, γίνονται «επιθυμητοί σύμμαχοι»

Και για να συνδυάσουμε τη διακόσμηση και την πρακτικότητα, σκεφτόμαστε σκάλες και έπιπλα βιβλιοθήκες που θα «φιλοξενήσουν» διαφορά αντικείμενα σε ένα από το πάτωμα τους για την απαραίτητη αποθήκευση.

   Ράφια στερεωμένα πάνω από το

                      γραφείο

Τα ράφια ήταν πάντοτε μία καλή λύση αποθήκευσης, εφόσον τους δίνουν μία διακοσμητική πινελιά μέσω όμορφων κουτιών, φυτών, ή μικρών αντικειμένων που έχουν αποκτηθεί από ένα ταξίδι. Αποκτώντας ταυτόχρονα μοναδικό χώρο αποθήκευσης.

Μία βάση τοίχου στερεωμένη πάνω   

                 από το γραφείο

Τοποθετήστε αξεσουάρ με γάντζους, καλάθια και μικρά ράφια για την αποθήκευση εγγράφων και αξεσουάρ.

Το πλεονέκτημα: λιγότερες τρύπες στους τοίχους και εξατομικευμένη οργάνωση.

    Σκάλες για αποθήκευση πάνω και    

             κάτω από το γραφείο

Για να πολλαπλασιάσετε τον αποθηκευτικό χώρο, επιλέξτε τις σκάλες που συνδέονται σαν επιφάνεια εργασίας με το γραφείο σας. Τοποθετήσετε ρετρό βαλίτσες, πολύχρωμα καλάθια, παλιά ξύλινα κιβώτια, Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη σωστή αποθήκευση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Βιβλιοθήκες για αποθήκευση πάνω και κάτω από το χώρο του γραφείου

Το ίδιο σύστημα με τις σκάλες, με έπιπλα βιβλιοθήκης αυτή τη φορά. Το αγαπημένο σας? Ίσως…

Χώρος αποθήκευσης στο γραφείο

Επενδύστε σε όμορφα κουτιά, μία εναλλακτική μολυβοθήκη από γυάλινα βάζα, πήλινες γλάστρες όπου αντί για φυτά μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα μικροαντικείμενα. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε καθώς μπορεί να δημιουργήσετε ξαφνικά ένα τρομερό διακοσμητικό «όπλο» και ταυτόχρονα να αυξήσετε τους χώρους αποθήκευσης με μοναδικές, πρωτότυπες, εναλλακτικές λύσεις!

       Τα Βάζα και οι γλάστρες στο      

             Χώρο του γραφείου

Το διακοσμητικό δυναμικό μιας γλάστρας είναι τεράστιο! Προφανώς όλα είναι θέμα επιλογής έγχρωμη η ουδέτερη. Οι λύσεις είναι πολλές, οι  φίλοι του εναλλακτικού θα σκεφτούν γλάστρες ή βάζα που θα κάνουν τη διαφορά, αποθηκεύοντας μικρά αξεσουάρ, ακόμη και τις επαγγελματικές κάρτες!

               Κουτιά στο γραφείο

Κάντε χώρο για κουτιά αποθήκευσης που διευκολύνουν την οργάνωση. Τα συνδυάζουμε με άλλο χώρο αποθήκευσης και παίζουμε με χρώματα και μοτίβα!

Κουτιά κοσμήματος και άλλα δοχεία   που αποθηκεύονται στο γραφείο

Ένας έξυπνος τρόπος για να φέρετε μία μικρή πρωτοτυπία στην διακόσμηση σας. Τα κουτιά κοσμήματος μετατρέπονται σε αποθηκευτικό χώρο για αξεσουάρ γραφείου, επίσης γλάστρες μεταμορφωμένες σε θήκες μολυβιών- στυλό.

Καλάθια αποθήκευσης στο γραφείο

Τα καλάθια αποθήκευσης έχουν ασφάλεια στους εσωτερικούς μας χώρους, τώρα τα περισσότερα μοντέρνα σύγχρονα γραφεία αποκτούν ένα έθνικ στοιχείο και εξωτικό στυλ αν θέλετε…

Μερικές φορές κρίνεται απαραίτητο ακόμη και όταν εργάζεστε, εξάλλου ποιος δεν επιθυμεί να εργάζεται σε ένα  ευχάριστο χώρο εργασίας;

παρά σε ένα μουντό και απόλυτα αυστηρό εργασιακό περιβάλλον!

Αποθήκευση κάτω από το γραφείο

Κάτω από το γραφείο μεταφέρουμε ένα πλήθος αποθηκευτικών χώρων: τρόλεϋ σε τροχούς, καλάθια, βαλίτσες της δεκαετίας του 50′ χάρτινες σακούλες ή ακόμα και  διακοσμητικά κουτιά. Ιδανικό για να μη χάνετε χώρο και να δημιουργήσετε ένα τακτοποιημένο γραφείο.

                 Συμπερασματικά

Η δημιουργία έξυπνων χώρων αποθήκευσης στο χώρο του γραφείου, επιτρέπει την ταχύτατη εξυπηρέτηση, αυξάνει τη δημιουργία χώρου για την τοποθέτηση των επαγγελματικών εργαλείων, μηχανημάτων, μέσων που απαιτούνται για την εκτέλεση των εργασιακών υποχρεώσεων. Επίσης δημιουργεί την απαραίτητη ευταξία, ώστε να αυξάνει την συγκέντρωση και να περιορίζει τις περιττές ενέργειες και την σπατάλη του επαγγελματικού σας χρόνου.

Άρθρο από https://www.theodoridi.com/